español    English    français    deutsch    italiano    magyar
SPANYOL KURZUS

Spanyol tanfolyamok Spanyolországban és Latin-Amerika.
Spanyol iskolák Spanyolországban és Latin-Amerika.

Spanish courses in Spain and Latin America.
Spanish schools in Spain and Latin America.

 


SZÁLLÁS

Lehetoséged van diáktársakkal vagy akár egy spanyol családdal is együtt lakni. Mindkét esetben lehet kétágyas vagy egyágyas (ebben az esetben külön díjjal) szobát igényelned. A szobát az érkezés napján kell elfoglalni (vasárnap) és a kurzus vége utáni szombat délig kell elhagyni. Azokat a szálláslehetoségeket, amelyeket mi ajánlunk, nem kötelezo elfogadnod, ezek egy lehetoséget jelentenek, természetesen van mód egyéni szálláskeresésre is, ebben az esetben csak a kurzus díjának befizetését kérjük.


 

A mi ajánlataink:

  • Közös lakásbérlés:

Kényelmes és tágas lakások, amelyekben diákok laknak. Minden lakásban van legalább ketto vagy több hálószoba (kétszobás vagy egyszobás), nappali, konyha és fürdoszoba. A lakások berendezettek, a konyha is fel van szerelve mindennel, a hálószobákban ágynemuk is vannak. A legtöbb lakásban van mosógép, televízió, terasz vagy balkon. A lakások az iskolákhoz közel találhatóak, így gyalog lehet az órákra menni, ez alól kivétel Barcelona. Ez a fajta szállás-típus a legolcsóbb, önállóságot biztosít a diákok számára, és garantálja, hogy sok emberrel ismerkedsz meg, barátokat találsz. Déniában és O Grove-ban további elony, hogy a külföldi diákok spanyol tanulókkal laknak együtt, akik angol kurzusokra járnak az iskolában.

  • Spanyol család

Az iskolák által ismert családoknál helyezzük el a diákokat, ahol félpanzió van (reggel és ebéd vagy vacsora). Ez a forma remek lehetoség arra, hogy igazából belekóstoljanak a spanyol életbe. Ha érdekel ez a szállástípus, kérünk, hogy ezt idoben jelezd, mivel a helyek száma limitált.

  • Hotel

Ha szeretnél egy hotelben vagy hostelben lakni, a keresésben és a szobafoglalásban is tudunk segíteni.

A nyelvkurzust a szállás nélkül is le lehet foglalni. Ha valaki szeretné elkísérné barátját, de o nem szeretne nyelvet tanulni, lehetoség van csak a szoba lefoglalására is.