español    English    français    deutsch    italiano    magyar
SPANYOL KURZUS

Spanyol tanfolyamok Spanyolországban és Latin-Amerika.
Spanyol iskolák Spanyolországban és Latin-Amerika.

Spanish courses in Spain and Latin America.
Spanish schools in Spain and Latin America.

.

 

NYELVÓRÁK

Iskoláink egész évben szerveznek különbözo nyelvkurzusokat, amelyeket spanyol kulturális programokkal kötünk össze. A kurzusok a kommunikáció és a beszédkészség fejlesztésére fókuszálnak, a legfontosabb, hogy megértsük az embereket, és képesek legyünk kifejezni magunkat a mindennapi életben. A gondosan kifejlesztett programok sokféle témát dolgoznak fel, alkalmasak a spanyol nyelv színes fordulatainak gyakorlására, és így egy intenzív, sokrétu nyelvi fejlodés lehetoségét kínálják. Déniában és O Grove-ban nyaranta a spanyol diákok számára angol nyelvi kurzusokat is szervezünk, amelynek eredményeként a külföldi diákok spanyol tanulókkal is megismerkedhetnek és barátkozhatnak.

Néhány fontos tudnivaló a nyelvórákról:

- A spanyol nyelvkurzusok 2-tol 36 héten át tartanak.
- Ha már tanultál spanyolul, bármelyik hétfon induló kurzusra jelentkezhetsz, ha még sosem tanultál spanyolul, akkor a megadott idopontokat kell figyelembe venned.
- Az órák hétfotol péntekig tartanak. Kivételek, a nemzeti ünnepek, amikor az órák elmaradnak, amiket aztán a hét másik napján pótolnak be. A nyelvórák idotartama a nyelvi csoport szintjétol függ, de minden esetben egy óra, 45 percet jelent.
- Az órákat fiatal, gyakorlott, anyanyelvükön tanító tanárok tartják.
- Az intenzív kurzusokon belül hat szintet hirdetünk meg, így minden diák megtalálhatja a neki megfelelo csoportot.
- Az elso tanítási hétfon egy nyelvi felmérot írnak a diákok, hogy megállapíthassuk melyik csoportba kerülhetnek. A teszt eredményét összehasonlítjuk a Jelentkezési Lapon megadott adatokkal. Ezzel együtt is, a szintek közötti változtatás akkor is lehetséges, ha a diák a csoportja nívóját túl magasnak vagy túl alacsonynak érzi.
- Akik az órákon megjelennek, a kurzus végén egy oklevelet kapnak, amin feltüntetjük a kurzus jellegét, hosszát, intenzitását és szintjét.KURZUSKÍNALAT

INTENZÍV KURZUS

Napi 4 óra, hétfotol péntekig. A kurzus hossza 2-tol 36 hétig tarthat. Bármelyik héten lehet kezdeni, kivétel, ha a diák nem rendelkezik spanyol tudással. Ebben az esetben a megadott idopontokat kell figyelembe venni. Ez az egyik legnépszerubb kurzus-típus diákjaink körében, mivel amellett, hogy intenzív tudást ad, elég szabadidot biztosít a diákoknak.

SZUPER INTENZÍV KURZUS

Napi 6 óra, hétfotol péntekig. A kurzus hossza 2-tol 36 hétig tarthat. Bármelyik héten lehet kezdeni, kivétel, ha a diák nem rendelkezik spanyol tudással. Ebben az esetben a megadott idopontokat kell figyelembe venni. Ez a kurzus-típus csak az Denia, O Grove, Barcelona, Málaga, Canet, Salamanca, Madrid és Buenos Aires iskolákban van.

INTENZÍVPLUS VAGY SZUPER INTENZÍV-PLUS KURZUS

Napi 4 vagy 6 óra kis csoportokban, és ezen felül napi 1 vagy 2 magánóra. A kurzus 2-tol 36 hétig tarthat. Bármelyik héten lehet kezdeni, kivétel, ha a diák nem rendelkezik spanyol tudással. Ebben az esetben a megadott idopontokat kell figyelembe venni. Ez a kurzustípus azoknak a diákoknak való, akik tudásukat csak egy bizonyos témában szeretnék elmélyíteni, egy speciális területen szeretnének dolgozni.

EGYÉNI KURZUS

Napi 2 vagy 6 óra, hétfotol péntekig. Egy héttol 36 hétig tarthat a kurzus, amit bármikor el lehet kezdeni. A nyelvóra szintjét a diák egyéni igényeihez és tudásához alakítjuk. Az órák anyagát, témáit és intenzitását a diákok egyéni szükségleteihez igazítjuk. Küldd el nekünk részletes elképzeléseidet, hogy elo tudjuk készíteni a kurzusod anyagát.

D.E.L.E.

A "Diploma de espanol como lengua extranjera" egy felkészíto kurzus a spanyol állam által elismert nyelvvizsgára. Három szint van: kezdo, közepes és haladó. A kurzus végén a diákok leteszik a D.E.L.E nyelvvizsgát Spanyolországban vagy saját országukban. A nyelvvizsga külön költségekkel jár, mely nincs benne a tandíjban. A D.E.L.E. kurzusokat a következo városokban ajánljuk: Denia, Granada, Madrid, Salamanca, Barcelona, Prado és Tenerife.

SPECIÁLIS KURZUS

A speciális kurzus kiegészíto része az intenzív kurzusnak. Három opció közül lehet választani: Spanyol és Latin-amerikai irodalom, Spanyol és Latin-Amerikai történelem, illetve üzleti spanyol. Napi 4 óra (ami a 3-8 fos csoportokban indul, az intenzív kurzus keretén belül), és napi 2 óra a választott anyagból. Spanyol szint: minimum B2. A kurzus hossza 2-tol 4 hétig tarthat. A kezdési idopontokról telefonon tudunk további információt adni.

 

SZINTEK

Iskoláink a következo, az Európai Unió által meghatározott szinteket használják.

ALAPFOK

A1
A2

Azoknak, akik nem vagy csak alig tudnak spanyolul.

KÖZÉPFOK

B1
B2

Azoknak, akik már tanultak spanyolul, alapfokú tudással rendelkeznek, ki tudják magukat fejezni.

FELSOFOK

C1
C2

Azoknak, akik már haladó szinten beszélnek spanyolul, de szeretnék tökéletesíteni és elmélyíteni tudásukat.