español    English    français    deutsch    italiano    magyar
SPANYOL KURZUS

Spanyol tanfolyamok Spanyolországban és Latin-Amerika.
Spanyol iskolák Spanyolországban és Latin-Amerika.

Spanish courses in Spain and Latin America.
Spanish schools in Spain and Latin America.

.

 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK


A minimum életkor a kurzusokban való részvételhez 16 év. Ha a diák fiatalabb 18 évnél, akkor szüloi engedély is szükséges. Iskoláink azt javasolják, hogy mindenképp kössél biztosítást a Spanyolországban való tartózkodásod idejére. A kurzus árában nincs benne a biztosítás ára. Az Európai Unió diákjai számára ajánljuk, hogy az európai uniós társadalombiztosítási kártyát váltsák ki, így Spanyolországban is ingyenes betegellátásban részesülhetnek.

Ha a jelentkezésed után mégis le szeretnéd mondani a kurzust, azt mindenképp írásban kell megtenned. Ha 3 héttel a kurzus megkezdése elott történik a lemondás, akkor 45 eurós díjat számolunk fel. Ha a kurzus közben döntesz úgy, hogy a hátralévo idot nem kívánod befejezni, akkor sajnos nem tudjuk visszatéríteni a pénzedet, de lehetoség nyílik arra, hogy egy ismerosöd vagy barátod fejezze be helyetted a hátralévo kurzust.

Minden esetben a 2011-os árlistát vesszük figyelembe, és ha valamilyen hiba történik a fizetést illetoen, ehhez az árlistához igazodunk.

És most, végezetül, kérjük, hogy töltsd ki a következo oldalon található "beiratkozási lapot". Az adataidat arra használjuk, hogy a csomagot elküldjük neked, illetve, hogy kapcsolatba tudjunk lépni veled.